China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi представила недорогий монітор для дому та офісу

Xiaomi представила недорогий монітор для дому та офісу

Поделиться:
06 февраля, 2024
Автор: Admin2
1 267
0
Xiaomi представила недорогий монітор для дому та офісу

Сімейство моніторів Xiaomi поповнила чергова новинка з нехитрою назвою Monitor A24i. Модель у строгому дизайні з класичним співвідношенням сторін примітна підвищеною частотою оновлення та гарною точністю кольору за мірками «офісних» моделей.


Новинка в тонкому (7,5 мм у верхній частині) корпусі оснащена 23,8-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів, частотою оновлення до 100 Гц і охопленням 99% колірної гами sRGB (16,7 млн відтінків, ΔE<2 . Максимальна яскравість підсвічування дисплея становить 250 кд/м², час відгуку – 6 мс. За рахунок тонких рамок екран займає 90% площі передньої панелі.


Для підключення джерела сигналу на корпусі монітора передбачені роз'єми HDMI та DisplayPort 1.4. Комплектна підставка дозволяє регулювати кут нахилу екрану, як альтернативу можна використовувати кріплення VESA для кронштейна. Дата початку продажів та вартість Xiaomi Monitor 24i будуть оголошені пізніше – очікується, що новинка дебютує у бюджетній ціновій категорії.

Комментарии

Новости Портала
Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS
Вчера, 18:33 0

Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS

Очередной новинкой в ассортименте Xiaomi стал вертикальный кондиционер, вышедший под брендом Mijia. Новый Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner отличается высоким уровнем энергоэффективности, мощной подачей воздушного потока и возможностью подключения к

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS
Вчера, 18:30 0

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення

Видео