China-Review.com.ua » Новости » Viber запустив нову послугу: українці можуть безкоштовно дзвонити в банк чи аптеку

Viber запустив нову послугу: українці можуть безкоштовно дзвонити в банк чи аптеку

Поделиться:
31 января, 2024
Автор: Admin2
803
0
Viber запустив нову послугу: українці можуть безкоштовно дзвонити в банк чи аптеку

Бізнес-дзвінки у Viber — новий інструмент для спілкування між компаніями та їхніми клієнтами в застосунку. Завдяки йому бренди отримують новий зручний канал для контакту з клієнтами. Користувачі зможуть безкоштовно телефонувати на стаціонарні та короткі номери компаній у застосунку Rakuten Viber звідки завгодно, навіть з-за кордону.

Опитування показують, що 91% споживачів віддають перевагу брендам, які пропонують можливість зателефонувати або надіслати повідомлення. Бізнес-дзвінки у Viber стають логічним доповненням до давно наявних у застосунку бізнес-повідомлень. Завдяки новому інструменту клієнти самі зможуть обирати канал, через який вони хочуть зв’язатися з брендом. Компанії своєю чергою отримують новий інструмент для ефективної обробки запитів клієнтів у зручному місці, що зрештою покращує взаємодію з клієнтами.

Функція дзвінку в чаті дозволяє клієнтам телефонувати компаніям прямо в застосунку Rakuten Viber, де вони отримують спеціальну пропозицію від бренду, нове повідомлення про час доставки або про наявність товару. Завдяки зручності підвищуються конверсії, клієнтські запити розв’язуються швидше, бренди отримують можливість запропонувати додаткові послуги та товари відповідно до потреб клієнта просто під час розмови.


Нова функція буде корисною і для обслуговування клієнтів, які телефонують з-за кордону, наприклад, для спілкування з власним банком з-за кордону або готелем в іншій країні. Бізнес-дзвінки допомагають бренду бути на зв’язку, краще управляти запитами клієнтів у кризових ситуаціях і отримати конкурентну перевагу, пропонуючи безкоштовний зв’язок зі службою підтримки з будь-якої точки світу.

Деякі компанії в Україні вже підключили бізнес-дзвінки за допомогою офіційних партнерів Rakuten Viber. Серед них – Ощадбанк, який став першим у світі банком, що додав новий канал спілкування у співпраці з GMS (Global Message Services), мережа аптек “Бажаємо Здоров’я” – у партнерстві з SMSBAT, та інші.


Усі бізнес-дзвінки будуть безкоштовними для користувачів Rakuten Viber, незалежно від їхнього місцезнаходження. Компанії зможуть підключити для дзвінків у Rakuten Viber свій звичайний номер кол-центру або призначити новий.

Комментарии

Новости Портала
Киевстар позволяет не платить за гигабитный интернет сразу несколько месяцев
Сегодня, 15:05 0

Киевстар позволяет не платить за гигабитный интернет сразу несколько месяцев

Один из самых популярных мобильных операторов Украины – Киевстар сообщил отличную новость для всех украинцев. Абоненты получат очередной подарок – бесплатный интернет на три месяца. На официальной странице Киевстара в Facebook рассказали, как украинцам принять

Київстар дозволяє не платити за гігабітний інтернет одразу кілька місяців
Сегодня, 15:00 0

Київстар дозволяє не платити за гігабітний інтернет одразу кілька місяців

Один з найпопулярніших мобільних операторів України — Київстар повідомив чудову новину для всіх українців. Абоненти отримають черговий подарунок — безкоштовний інтернет на три місяці. На офіційній сторінці Київстар у Facebook розповіли, як українцям прийняти участь

Видео