China-Review.com.ua » Новости » Офіційно представлений смартфон Oppo Find X7 Ultra: перший флагман 2024 року

Офіційно представлений смартфон Oppo Find X7 Ultra: перший флагман 2024 року

Поделиться:
09 января, 2024
Автор: Admin2
1 476
0
Офіційно представлений смартфон Oppo Find X7 Ultra: перший флагман 2024 року

За останні кілька років компанія BBK Electronics та її дочірні бренди смартфонів Oppo, Vivo, OnePlus, realme та IQOO вийшли на передові позиції.

 Багато пристроїв даних фірм не продаються за межами Китаю, але це не заважає користувачам купувати дані пристрою. До того ж багато смартфонів Oppo та Vivo з коробки підтримують російську мову, а Google сервіси на них можна увімкнути натисканням однієї кнопки. 2024 року почався цікаво, тому що компанія Oppo викотила флагманську лінійку Find X7, де найкрутішим став смартфон із припискою Ultra. Чим виділяється даний апарат?


Oppo Find X7 Ultra отримав дюймовий детектор LYT 900 від компанії Sony. За зйомку з ультрашироким кутом огляду відповідає сенсор LYT 600. Також Oppo Find X7 Ultra отримав перший у світі смартфон з двома перископними камерами. Одна камера має триразовий оптичний зум, інша дозволяє збільшити зображення до 6х без втрати якості. Смартфон вражає іншими характеристиками, він побудований на базі топового чіпсету Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, на борту 12/16 ГБ оперативної пам'яті, а накопичувач може бути на 256 або 512 ГБ. Єдиним суттєвим недоліком Oppo Find X7 Ultra є недоступність за межами Китаю. Вартість пристрою у Піднебесній стартує з позначки 850 доларів.
Oppo Find X7 Ultra: pershyy flahman 2024 roku

Комментарии

Новости Портала
Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей
Вчера, 22:13 0

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей

Національний банк України анонсував чергові зміни, які вступлять в дію з 1 липня 2024 року. Мова про деякі послуги пов’язані з касовим обслуговуванням. Зокрема, буде знижено тарифи на видачу готівкових коштів. Зараз тариф на видачу купюр дрібного номіналу становить

Видео