China-Review.com.ua » Новости » Vodafone планує запуск технології

Vodafone планує запуск технології

Поделиться:
21 ноября, 2023
Автор: Admin2
915
0
Vodafone планує запуск технології

Володимир Лавренюк, директор NEQSOL Holding Ukraine, нещодавно обговорив майбутнє 5G в Україні та виклики, з якими стикається телекомунікаційна галузь, зокрема Vodafone Україна. У складних умовах воєнного часу український телекомунікаційний сектор на чолі з Міністерством цифрової трансформації готується до впровадження технології 5G.

Незважаючи на те, що зараз основна увага приділяється підтримці зв’язку у воєнний час, у цій сфері спостерігається значний прогрес та інвестиції. Лише за перші дев’ять місяців 2023 року Vodafone збільшив інвестиції в мережу на 86% порівняно з попереднім роком, інвестувавши загалом 7,4 мільярда гривень у період з 2022 по 2023 рік.

Лавренюк підкреслив, що підготовка до 5G почалася ще до ескалації конфлікту. “Vodafone Україна”, завдяки своїм тісним зв’язкам з групою Vodafone, має хороші можливості для цього переходу. Група Vodafone є європейським лідером у сфері 5G, її мережі охоплюють 350 міст в 11 країнах. Це глобальне партнерство має вирішальне значення для Vodafone Україна, сприяючи обміну досвідом та розвитку передових телекомунікаційних послуг.


Власником Vodafone Україна є міжнародний конгломерат NEQSOL Holding, що має інтереси в різних галузях, включаючи енергетику, гірничодобувну промисловість та телекомунікації. Ця власність підтримує експансію Vodafone у сфері конвергентних послуг. Крім того, Vodafone Україна має намір надати послуги фіксованого інтернету на основі GPON одному мільйону абонентів у найближчі роки, що підкреслює його прихильність до розвитку цифрової інфраструктури в Україні.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео