China-Review.com.ua » Новости » Realme представить найбюджетніший флагманський смартфон

Realme представить найбюджетніший флагманський смартфон

Поделиться:
09 ноября, 2023
Автор: Admin2
1 413
0
Realme представить найбюджетніший флагманський смартфон

Компанія Realme готує смартфон із флагманським чіпом Snapdragon 8 Gen 2, вартість якого складе всього 200 юанів (близько 10 тисяч гривень).

Згідно з джерелом, це буде перший смартфон, який запропонує флагманське залізо та алюмінієві рамки корпусу у даному ціновому сегменті.

За чутками, Realme GT Neo6 буде оснащений OLED-дисплеєм з вузькими рамками та частотою оновлення 144 Гц. Він також отримає основну камеру з роздільною здатністю 50 Мп та оптичною стабілізацією (OIS). Водночас повідомляється про підтримку провідної зарядки потужністю 100 Вт.


Презентація Realme GT Neo6 очікується на початку 2024 року. Його попередник Realme GT Neo5, відомий на глобальному ринку як Realme GT3, був представлений у лютому 2023 року. Смартфон пропонував рекордну зарядку потужністю 240 Вт, флагманський чіп Snapdragon 8+ Gen 1 та максимальну конфігурацію з 16 ГБ оперативної пам’яті та вбудованим сховищем на 1 ТБ.

Компанія Realme також має намір найближчим часом представити флагман GT6, який отримає найновіший чіп Snapdragon 8 Gen 3, перископічну камеру та швидкісний USB 3.2.

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Сегодня, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Сегодня, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео