China-Review.com.ua » Новости » Власники смартфонів Xiaomi не можуть встановити додатки з Google Play

Власники смартфонів Xiaomi не можуть встановити додатки з Google Play

Поделиться:
02 октября, 2023
Автор: Admin2
1 056
0
Власники смартфонів Xiaomi не можуть встановити додатки з Google Play

Власники смартфонів від Xiaomi почали скаржитися на дивну поведінку MIUI. Операційна система заважає встановлювати програми з Google Play, надаючи нав’язливі попередження. MIUI вважає, що софт із офіційного магазину містить віруси.



Це доходить до повного абсурду, адже попередження з’являються навіть при спробі завантажити фірмові програми Xiaomi.


Встановити програму, до речі, антивірус не забороняє, достатньо натиснути кнопку «Ігнорувати» в самому низу. Однак від подібних нововведень все одно віє дискримінацією.


Якщо це не баг, то Xiaomi намагається грати брудно та відкрито заважає конкурентам, просуваючи таким чином свій магазин додатків Mi Store.

Комментарии

Новости Портала
Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей
Вчера, 22:13 0

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей

Національний банк України анонсував чергові зміни, які вступлять в дію з 1 липня 2024 року. Мова про деякі послуги пов’язані з касовим обслуговуванням. Зокрема, буде знижено тарифи на видачу готівкових коштів. Зараз тариф на видачу купюр дрібного номіналу становить

Видео