China-Review.com.ua » Новости » Вийшов недорогий клон iPhone 15 Pro з динаміками Harman

Вийшов недорогий клон iPhone 15 Pro з динаміками Harman

Поделиться:
18 сентября, 2023
Автор: Admin2
1 697
0
Вийшов недорогий клон iPhone 15 Pro з динаміками Harman

Різні клони і наслідувачі Apple iPhone виходять майже щотижня, але в основному це ультра-бюджетні пристрої від брендів, назву яких мало хто чув. У випадку зі смартфоном, про який йтиметься – все не так погано. Його випустила компанія Blackview, яка зарекомендувала себе як виробник адекватних захищених девайсів. Модель називається Blackview A96 .


Китайці опублікували добірку рендерів, які демонструють дизайн задньої панелі, явно запозичений у iPhone 15 Pro. Говорять, що на матеріалах корпусу не економили – ззаду використовується матове скло, а шасі виконане з глянсового металу.


В екрані A96 є невеликий отвір для селфі-камери, але товщину рамок на промо-матеріалах, схоже, явно відфотошопили. Компанія також показала офіційне розпакування смартфона, з якого видно, що реальні рамки навколо екрана значно ширші.


Технічні характеристики: Blackview A96
Список характеристик Blackview A96 дуже добрий, а в деяких моментах навіть приємно дивує. У Blackview A96 встановлені стереодинаміки від Harman/Kardon за допомогою об’ємного звуку Harman AudioEFX – рідко коли пристрої від невеликих брендів пропонують рішення від гігантів аудіо.


Інші характеристики такого здивування не викликають – вони просто на рівні. Смартфон отримав спритний процесор Helio G99 (2.2 ГГц, без 5G-модему), і солідний запас пам’яті – 256 ГБ постійної UFS 2.2 та 8/12 ГБ оперативної LPDDR4X (додатково буде доступно + 12 ГБ «віртуальної ОЗУ»).


Крім того, Blackview A96 може похвалитися 6.5-дюймовим дисплеєм IPS з роздільною здатністю Full HD+ і можливістю оновлення зображення з частотою 120 Гц. Максимальна яскравість панелі становить 500 ніт. Є сканер відбитків пальців (на бічній грані), камера 16 МП (спереду), NFC, мініджек, гібридний слот для NanoSIM+MicroSD, акумулятор ємністю 4380 мАг з USB-C зарядкою потужністю до 18 Вт, операційна система Android 13 з Do. набір із трьох камер ззаду: 48 МП + 8 МП із надширококутним об’єктивом, та «заглушка» для макро фотографій.


Ціна та дата виходу Blackview A96
Смартфон надійде у продаж на AliExpress 18 вересня, і перші чотири дні буде доступний за акційними цінами:


8/256 ГБ за 169.99$
12/256 ГБ за 179.99$


Треба визнати, що A96 виглядає цілком непоганим пристроєм за власний кошт.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео