China-Review.com.ua » Новости » Google Pixel 8 Pro розсекречено до анонсу

Google Pixel 8 Pro розсекречено до анонсу

Поделиться:
14 августа, 2023
Автор: Admin2
2 650
0
Google Pixel 8 Pro розсекречено до анонсу

Майбутні смартфони Pixel 8, схоже, повністю розсекречені до офіційної презентації, як це траплялося майже з усіма пристроями Google. На вихідних до мережі просочився рекламний ролик Pixel 8 Pro, який, найімовірніше, є справжнім, і розповідає про нову функцію Audio Magic Eraser.

Слоган відео – «Єдиний телефон із Audio Magic Eraser», а отже функцію навряд чи отримають попередні покоління Google Pixel. Вона має стати частиною відеоредактора Google Фото. Суть технології полягає в тому, що спочатку алгоритм розпізнає у відео різні звуки, а потім надає повзунки для Шуму, Людей та Музики, за допомогою яких можна приглушити окремі частини аудіодоріжки.

Так само працює функція Magic Eraser. Вона дозволяє удаляти з фото людей чи об'єкти, які випадково потрапили до кадру.



Відео закінчується зображенням Pixel 8 Pro у світло-блакитному кольорі корпусу, який нагадує синій відтінок Pixel 7a. Девайс отримає оновлену область камери зі збільшеним чорним вирізом. Об'єктивів всього три, поряд з ними знаходиться спалах та датчик температури, який дозволить використовувати Pixel 8 Pro як безконтактний термометр.


Очікується, що Google випустить нові смартфони Pixel 8 та Pixel 8 Pro цієї осені.

Комментарии

Новости Портала
Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS
06 мая, 2024 0

Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS

Очередной новинкой в ассортименте Xiaomi стал вертикальный кондиционер, вышедший под брендом Mijia. Новый Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner отличается высоким уровнем энергоэффективности, мощной подачей воздушного потока и возможностью подключения к

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS
06 мая, 2024 0

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення

Видео