China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi представила потужний мобільний кондиціонер із функцією обігріву

Xiaomi представила потужний мобільний кондиціонер із функцією обігріву

Поделиться:
10 августа, 2023
Автор: Admin2
2 177
0
Xiaomi представила потужний мобільний кондиціонер із функцією обігріву

В Україні запрацювала іпотечна програма єОселя, яка дозволяє купувати житло за дуже вигідними відсотками. Є можливість виплачувати іпотеку навіть 20 років, проте за умови погашення боргу протягом перших трьох років відсоток буде набагато привабливішим.

 Ця програма в сумі з війною та зниженням попиту на житло суттєво змінила цінову політику на ринку нерухомості. Експерти вже зазначають, що, ймовірно, ціни поповзуть униз, і найближче зниження спостерігатиметься приблизно на рівні 18%, якщо не більше. Такими прогнозами поділився співзасновник та керуючий партнер компанії INSPI Development Володимир Семенцов.


Семенцов розповів, що найбільше вплине на вартість житла

За словами експерта, на сьогоднішній день є одразу кілька факторів, які стимулюватимуть здешевлення нерухомості як на первинному, так і на вторинному ринку. Серед головних тез з його інтерв'ю, таке:


На первинному ринку вартість житла знизиться, але не надто суттєво. Найближчим часом слід очікувати, що це буде 1-2%. Цьому сприятимуть добрі інфляційні прогнози та зниження облікової ставки НБУ до 22%.
Найбільші знижки пропонують девелопери своїм клієнтам, які готові купувати житло за повну його вартість. У таких випадках можна заощадити до 20%. Офіційні дисконти варіюються не більше 10%.
Також на зниження вартості житла впливає і курс валют, що істотно зменшився порівняно з ідентичним періодом минулого року. Більше того, експерти прогнозують, що курс залишатиметься стабільним і гривня навіть може й надалі зміцнюватись за умови, що ситуація на фронті буде сприятливою для України.
Та й великий вплив на ціноутворення має програма єОселя. Усього за місяць існування цієї програми вже було укладено десятки угод.
Тенденція до зниження цін на житло може посилитися восени та взимку. Поки що жодних передумов до зупинки цього процесу немає.

Комментарии

Новости Портала
Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать
Вчера, 14:01 0

Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать

О том, что в Украине работают над созданием электронного военнообязанного кабинета известно уже очень давно. Не было точной даты, когда система станет доступной для использования. Ранее говорили, что е-кабинет заработает летом, затем, что это произойдет именно 17

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме
Вчера, 14:00 0

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме

Про те, що в Україні працюють над створенням електронного кабінету військовозобов’язаного відомо вже дуже давно. Не було лише точної дати, коли саме система стане доступною для користування.

Видео