China-Review.com.ua » Новости » Офіційний додаток ChatGPT для iPhone став доступним у Казахстані, Литві та ще 40 країнах світу

Офіційний додаток ChatGPT для iPhone став доступним у Казахстані, Литві та ще 40 країнах світу

Поделиться:
26 мая, 2023
Автор: Admin2
1 517
0
Офіційний додаток ChatGPT для iPhone став доступним у Казахстані, Литві та ще 40 країнах світу

Компанія OpenAI оголосила, що її офіційний додаток ChatGPT для iPhone та iPad став доступним більш ніж у 40 країнах світу. Спочатку додаток дебютував у США минулого тижня.

На сьогоднішній день додаток можна використовувати в Албанії, Алжирі, Аргентині, Азербайджані, Болівії, Бразилії, Канаді, Чилі, Хорватії, Коста-Ріці, Еквадорі, Естонії, Франції, Німеччині, Гані, Індії, Іраку, Ірландії, Ізраїлі, на Ямайці, у Японії, Йорданії, Казахстані, Кореї, Кувейті, Лівані, Литві, Мавританії, на Маврикії, в Мексиці, Марокко, Намібії, Науру, Новій Зеландії, Нікарагуа, Нігерії, Омані, Пакистані, Перу, Польщі, Катарі, Словенії, Тунісі. Арабські Емірати, Великобританії та США.


Програму ChatGPT можна використовувати безкоштовно, але сервіс ChatGPT Plus коштує 19,99 доларів на місяць. Та сама ціна пропонується у веб-версії. ChatGPT Plus забезпечує доступність навіть при високому попиті, швидший відгук та пріоритетний доступ до нових функцій, таких як GPT-4, режим з доступом до інтернету та з підключенням плагінів. Для роботи програми ChatGPT потрібен обліковий запис OpenAI.

Комментарии

Новости Портала
Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры
Вчера, 17:25 0

Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры

Министерство цифровой трансформации обнародовало инструкцию о том, как обновить данные военного учета в Центре предоставления административных услуг (ЦНАП) без посещения ТЦК.

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри
Вчера, 17:24 0

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Міністерство цифрової трансформації оприлюднило інструкцію про те, як оновити дані військового обліку в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) без відвідування ТЦК.

Видео